Bekijk onze agenda

Naast relaxen bij de open haard, lekker lunchen, gezellig borrelen of smaakvol dineren zal er ook regelmatig een activiteit plaatsvinden bij Brasserie Cis. Hierover houden we jullie op de hoogte via Facebook en onze agenda.

12 juni, 2018

Vaderdag bij Cis

Zondag 17 juni is het vaderdag! Speciaal voor alle vaders hebben we een heerlijke papaplank bij Brasserie Cis. De plank bestaat uit een stevige burger, frietjes, oma Bob’s bitterballen en een biertje van de tap (Hertog Jan/Jupiler) en kost 13,5 euro. Wil je je (schoon)vader verwennen en kan hij wel een ‘goeie bodem’ gebruiken? Reserveer dan nu voor aanstaande zondag! Telefonisch via 0411-610225 of online. Graag tot dan! #papaplank #alleenvoorechtemannen

24 mei, 2018

Officiele opening speeltuin | met Yes-R

Op zondag 10 juni 2018 zal de nieuwe speeltuin van Brasserie Cis officieel worden geopend, dit door niemand minder dan Yes-R..! We zijn gewoon geopend vanaf 12u en naast de nieuwe speeltuin is er iets lekkers voor de kids en kun je geschminkt worden!
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte: Facebook Brasserie Cis

13 mei, 2018

Moederdag High Tea

Een middagje High Tea-en met het hele gezin of gezellig samen met je moeder, oma of vriendin. De High Tea bestaat uit sandwiches, een burgertje, soepje, zoete lekkernijen en een glaasje prosecco. Voor de kinderen is er een springkussen en in de middag live-muziek. De High Tea is 19,5 euro en alleen op reservering. Natuurlijk zijn we ook gewoon geopend voor lunch en diner. Reserveren kan via de website of telefonisch 0411-610225.

22 maart, 2018

Pasen bij Cis

Wij zijn zowel 1e als 2e paasdag vanaf 12 uur geopend voor een lekkere lunch, borrel of diner. Naast onze lunchkaart serveren wij een heerlijk paasplankje voor €12,50, met sandwiches, een soepje, een ei en een burgertje. Voor de kids is er rond het middaguur schminken en paaseieren zoeken. Reserveren voor de paasdagen is gewenst.

25 februari, 2018

Coming up: Lazy Sunday

Zondag 25 februari vanaf ca. 16u live muziek met Lotte, Frenk en Chiel (van Tilt). Lekker borrelen en/of dineren op een heerlijke luie zondag.. Reserveren wordt aanbevolen.