Bekijk onze agenda

Naast relaxen bij de open haard, lekker lunchen, gezellig borrelen of smaakvol dineren zal er ook regelmatig een activiteit plaatsvinden bij Brasserie Cis. Hierover houden we jullie op de hoogte via Facebook en onze agenda.

04 april, 2021

PAAS BRUNCH BOX

Ook dit jaar zal Pasen er anders uitzien dan we hadden gehoopt. Natuurlijk hadden we jullie liever bij ons ontvangen met een lekker kopje koffie erbij, maar dat zit er waarschijnlijk nog niet in. Daarom hebben we een heerlijke Paas Brunch Box samen gesteld, waar je thuis van kunt genieten. Een courgette soepje, wrap met gerookte zalm, bagel carpaccio, broodje huisgemaakte eiersalade, paasbrood amandelspijs en roomboter en ’n glaasje verse jus. 16,5 eu. Zin in? Bel en bestel of stuur ons een mailtje naar info@brasserieics.nl, dan zorgen wij dat de Paas Brunch Box op het afgesproken tijdstip voor je klaar staat. Wij wensen jullie fijne paasdagen en heel graag tot snel bij Cis!

25 september, 2020

De altijd-gezellige-Cis-Kwis

Vrijdag 25 september 2020 staat de eerstvolgende Cis-Kwis op de agenda. Vanaf 20.30 kunnen teams van 2 tot 6 personen gaan strijden om de eerste plek. Maar het is vooral een gezellig avondje uit met vrienden, familie, collega’s of misschien wel je slimme buurman;) De Cis-Kwis is een pubquiz met actuele onderwerpen, leuke muziekfragmenten en hilarische filmpjes. Kosten voor deelname zijn €2,50 per persoon. Geef je team nu op via info@brasseriecis.nl. Wil je vantevoren komen eten? Laat het ons even weten!

22 februari, 2020

Openingstijden Carnaval ’20

De carnaval staat weer voor de deur! Geen zin in het feestgedruis? Wij zijn op zaterdag 22 en zondag 23 februari gewoon geopend om een hapje te komen eten. Op maandag 24 en dinsdag 24 februari zijn we gesloten.

Zaterdag 22 febuari 2020: 12 – sluit
Zondag 23 februari 2020: 12 – sluit
Maandag 24 februari 2020: gesloten
Dinsdag 25 februari 2020: gesloten

Vanaf woensdag 26 februari gelden onze gebruikelijke openingstijden weer. Fijne carnaval gewenst en graag tot ziens bij Cis!