Bekijk onze agenda

Naast relaxen bij de open haard, lekker lunchen, gezellig borrelen of smaakvol dineren zal er ook regelmatig een activiteit plaatsvinden bij Brasserie Cis. Hierover houden we jullie op de hoogte via Facebook en onze agenda.

12 mei, 2019

Moederdag High Tea

Op zondag 12 mei is er een Moederdag High Tea bij Cis. Kom samen met je moeder/dochter/zussen of gewoon met het hele gezin genieten van heerlijke sandwiches, hapjes en onbeperkt (verse) thee of koffie. Inclusief een glaasje prosecco, om te proosten op ‘ons mam’, die toch altijd maar weer voor ons klaar staat:) Graag van tevoren reserveren en eventuele bijzonderheden doorgeven. Tijdstip: 12 – 16u

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten

15 maart, 2019

Cis-Kwis

Op vrijdag 15 maart vindt de volgende Cis-Kwis plaats! Trommel je meest slimme en gezellige vrienden, collega’s en/of familie op en kom quizzen bij Cis. De Cis-Kwis is een leuke pubquiz met vragen en filmpjes over muziek, sport, nieuws, geografie, showbizz en nog veel meer. Onder het genot van een hapje en een drankje een gezellig avondje uit. Vantevoren eten kan ook want de quiz begint om 20.30u! Aanmelden via info@brasseriecis.nl, max. 6 personen per team. Deelname 2 euro per persoon. Zie Facebook. Graag tot dan!

02 maart, 2019

Openingstijden Carnaval ’19

De carnaval staat weer voor de deur! Geen zin in het feestgedruis? Wij zijn op zaterdag 2 en zondag 3 maart gewoon geopend om een hapje te komen eten. Op maandag 3 en dinsdag 4 maart zijn we gesloten.

Zaterdag 2 maart 2019: 12 – sluit
Zondag 3 maart 2019: 12 – sluit
Maandag 4 maart 2019: gesloten
Dinsdag 5 maart 2019: gesloten

Vanaf woensdag 6 maart gelden weer onze gebruikelijke openingstijden.

Fijne carnaval gewenst en tot ziens bij Cis!

14 februari, 2019

Valentijnsproeverij bij Cis

Op donderdag 14 februari kun je bij ons komen genieten van een heerlijke valentijnsproeverij. Kies de lekkerste gerechtjes van onze kaart, in het klein. Onbeperkt genieten inclusief een glaasje prosecco en een kleine romantische attentie. Ook leuk om iemand mee te verrassen! Komen jullie ook? Reserveren gewenst, via info@brasseriecis.nl of bel even naar 0411-610225.

27 januari, 2019

Lazy Sunday | Vinyl

Regelmatig is het Lazy Sunday bij Cis. Dit keer een speciale Vinyl editie! DJ maten Hans en Ro draaien gedurende deze Lazy Sunday Afternoon de leukste vinyl platen, van 60s classics tot hedendaagse rock en pop.
Kom lekker loungen en luisteren en wellicht komen de voetjes nog van de vloer. Vanaf 15 u bij Cis, vrijblijvend genieten onder het genot van een lekker muziekje. Graag tot dan!