Bekijk onze agenda

Naast relaxen bij de open haard, lekker lunchen, gezellig borrelen of smaakvol dineren zal er ook regelmatig een activiteit plaatsvinden bij Brasserie Cis. Hierover houden we jullie op de hoogte via Facebook en onze agenda.

03 november, 2018

Brasserie Cis 1 jaar!

In november 2018 vieren we de ‘1e verjaardag’ van Cis! Wat is het eerste jaar voorbij gevlogen en wat hebben we veel leuke gasten mogen ontvangen. We willen jullie dan ook allemaal bedanken voor jullie geduld, interesse, complimenten en gezelligheid! Natuurlijk willen we dit graag met jullie vieren. November wordt een feestmaand met vele leuke activiteiten, lekker eten, goede borrels en sfeervolle avonden. En natuurlijk zijn en blijven we ook geopend voor de lunch. De agenda komt een dezer dagen online dus blijf ons volgen op Facebook en Instagram.

Feestelijke groet, Team Cis

02 november, 2018

Cis-Kwis

Vrijdag 2 november vindt de allereerste Cis-Kwis plaats! Dus Trommel je meest slimme en gezellige vrienden, collega’s en/of familie op en kom quizzen bij Cis. De Cis-Kwis is een leuke pubquiz met vragen en filmpjes over muziek, sport, nieuws, geografie, showbizz en nog veel meer. Onder het genot van een hapje en een drankje een gezellig avondje uit. Vantevoren eten kan ook want de quiz begint om 20.30u! Aanmelden via info@brasseriecis.nl, max. 5 personen per team. Deelname 2 euro per persoon. Graag tot dan!

17 juni, 2018

Vaderdag bij Cis

Zondag 17 juni is het vaderdag! Speciaal voor alle vaders hebben we een heerlijke papaplank bij Brasserie Cis. De plank bestaat uit een stevige burger, frietjes, oma Bob’s bitterballen en een biertje van de tap (Hertog Jan/Jupiler) en kost 13,5 euro. Wil je je (schoon)vader verwennen en kan hij wel een ‘goeie bodem’ gebruiken? Reserveer dan nu voor aanstaande zondag! Telefonisch via 0411-610225 of online. Graag tot dan! #papaplank #alleenvoorechtemannen

10 juni, 2018

Officiele opening speeltuin | met Yes-R

Op zondag 10 juni 2018 zal de nieuwe speeltuin van Brasserie Cis officieel worden geopend, dit door niemand minder dan Yes-R..! We zijn gewoon geopend vanaf 12u en naast de nieuwe speeltuin is er iets lekkers voor de kids en kun je geschminkt worden!
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte: Facebook Brasserie Cis

13 mei, 2018

Moederdag High Tea

Een middagje High Tea-en met het hele gezin of gezellig samen met je moeder, oma of vriendin. De High Tea bestaat uit sandwiches, een burgertje, soepje, zoete lekkernijen en een glaasje prosecco. Voor de kinderen is er een springkussen en in de middag live-muziek. De High Tea is 19,5 euro en alleen op reservering. Natuurlijk zijn we ook gewoon geopend voor lunch en diner. Reserveren kan via de website of telefonisch 0411-610225.